25 Φεβ 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δείτε  το  πρακτικό  της  Συνεδρίασης  του  Τοπικου  Συμβουλίου


                                            ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΟΚΤΙΣΤΙΩΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
<< ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ>>
ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 5 ΠΛ.ΚΑΝΙΓΚΟΣ
ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 10677 ΑΘΗΝΑ 22/03/2012

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΙΣ 23/3/2012.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΤΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2011.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 4/03/2011 ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΤΕ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΚΑΡΕΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΣ 29/01/2011 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 180 ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΠΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ)ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ??-ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ??.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΠΟΣΟ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΘ ΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣΤΑ.
Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΕΛΚΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ(ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ(10) ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΔΕΚΑ (10) ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΔΙΕΘΕΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΚΑ (10) ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.
(ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΖΑΠΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ-ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 29/01/2012 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ.
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ (300) ΑΤΟΜΑ Η ΜΗΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ.
ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΙΜΕΛΕ ΣΗ ΟΧΙ????
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΟΝΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.
(ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ........ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ....


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου