17 Αυγ 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΘΕΟΚΤΙΣΤΙΑΝΩΝ 2011

Όπως  και  τα  προηγούμενα  χρόνια  έτσι  και  φέτος  στις  15-08-2011  έγινε  το  καθιερωμένο  αντάμωμα  στο  Θεόκτιστο.  Η  εκδήλωση  είχε  μεγάλη  επιτυχία  υπήρχε  μεγάλη  συμμετοχή  πολύ  κέφι  και  όλοι  διασκέδασαν  πραγματικά    με  το  δημοτικό  και  λαϊκό  πρόγραμμα  που  είχε  η  εξαίρετη  Ορχήστρα  και  το  γλέντι  κράτησε  σχεδόν  μέχρι  το  πρωί.  Την  φετινή  εκδήλωση  είχε  αναλάβει  να  οργανώσει  ο  Σύλλογος  της  Αθήνας,  προσέφερε  γουρνοπουλα  σουβλάκια  σαλάτες  τυριά  κρασί  μπύρες  αναψυκτικά  και  φιάλες  ουίσκι  σε  καλές  τιμές
Το  blog  ευχαριστεί  τους  οργανωτές  και  όλους  τους  συμμετέχοντες  και  δίνουμε  ραντεβού  για  του  χρόνου 







11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μπραβο μπραβο

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΤΕΛΟΥΣ....
Μετά από πολλά χρόνια έγινε ανήμερα της Παναγίας ένα εκπληκτικό αντάμωμα στο χωριό μας. Ο Σύλλογος της Αθήνας ευτυχὠς δεν είχε τα αυτιά του κλειστά όταν ο Πρόεδρος της Τρίπολης κος Τάσος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με έδρα το <> πέρσυ τον 15αύγουστο πήρε το μικρόφωνο και ζητούσε νέους στο τιμόνι του συλλόγου διότι όπως χαρακτηριστικά είχε πει <>.Λόγια τα οποία φυσικά δεν εννοούσε και αυτό φάνηκε με την αναιτιολόγητη απουσία του την ημέρα αυτή.Η διοργάνωση της βραδιάς έγινε απο τα παιδιά του Συλλόγου της Αθήνας τα οποία δούλεψαν πολύ και παρότι πρωτάρηδες στο εγχείρημα τα πήγαν θαυμάσια.Δούλεψαν ανιδιοτελώς χωρις φαμφάρες και λόγια παχιά περί κληροδοτήματος , δραστηριότητες του Συλλόγου και άλλα πολλά όπως τις προηγούμενες χρονιές.Άφησαν τον κόσμο να γλεντήσει με ζωντανή μουσική και ειδικά την νεολαία του χωριού που έμεινε για πρώτη φορά στο χωριό και χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι εικόνες της βραδιάς ήταν μοναδικές διότι συναντήθηκαν τρεις γενιές ,παππούδες-γιαγιάδες,γονείς και παιδιά,και όλοι μαζί έγιναν ένα στους μεγάλους κύκλους χορού κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλώ οχι προσωπικους χαρακτηρισμους σε προσωπα γιατι θα αναφερθω στο γλεντι που διοργανωσε ο ιδιος συλλογος στην Αθηνα και θυμομαστε ολοι τι επιτυχια ειχε. Αφηστε τις μικροτητες σημασια δεν εχει ποιος κανει καλυτερο γλεντι αλλα το αποτελεσμα. Υστερογραφο"Ωραια φωτιζοταν η σκεπη στα μαγειρια".

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ....... ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΠΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΙΩΝ.....ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.... ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

telika ti htan emporopanygyris h antamoma?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ Κ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..! ΜΕ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝΕ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΕΣΥ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΙΣ 14 ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΕΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αφορμή για την πρώτη μου αυτή ανάρτηση στάθηκε η ανακοίνωση συγκρότησης της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Γορτυνίας (http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html#more). Διαβάζοντας τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπροσώπων φορέων και μεμονωμένων δημοτών, με λύπη διαπίστωσα ότι το χωριό δεν θα εκπροσωπείται στην επιτροπή αυτή, ούτε από κάποιον εκ των δυο Συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε Αθήνα και Τρίπολη ούτε από κάποιον δημότη Θεοκτίστου, παρ΄όλο που η πρόσκληση συμμετοχής ήταν γνωστή από τριμήνου μέσω του τοπικού τύπου και ενημερωτικών ιστολογίων.

Αν και ο ρόλος της επιτροπής αυτής που προβλέπεται να λειτουργήσει για πρώτη φορά ως ένας χώρος διαβούλευσης μεταξύ φορέων (επαγγελματικών ενώσεων και σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων, ενώσεων πολιτών κλπ) και οργάνων του Δήμου, είναι καθαρά συμβουλευτικός και γνωμοδοτικός, με αποτέλεσμα η απουσία εκπροσώπου να μας θίγει σε επίπεδο κυρίως εντυπώσεων και όχι ουσίας, εντούτοις δεν είναι σωστό, νομίζω, σε έναν κατάλογο 50 συμμετεχόντων από διάφορα χωριά του Δήμου να απουσιάζει το δικό μας. Χωριά με πολύ λιγότερο κόσμο και δυνατότητες εκπροσωπούνται στην επιτροπή αυτή, ενώ το Θεόκτιστο αν και κατά τη γνώμη μου, συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων χωριών του νέου Δήμου, όχι με βάση υποκειμενικά και τοπικιστικά κριτήρια, αλλά με βάση τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα όπως οι υποδομές, (άνετοι δρόμοι πρόσβασης, καταστήματα, πλατείες, κτήρια Δρακόπουλου), το ανθρώπινο στοιχείο του και οι οικονομικοί πόροι, δεν θα έχει εκπρόσωπο.

Πιστεύω ότι η παράλειψη αυτή, θα αποτελέσει αφορμή να σπάσει ο φαύλος κύκλος της εσωστρέφειας και της μιζέριας που κακώς επικρατεί σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και μόνο κακό κάνει στα συμφέροντα του χωριού. Οι σύλλογοι πρέπει να λειτουργούν όχι ανταγωνιστικά, αλλά συμπληρωματικά τόσο μεταξύ τους όσο και απέναντι στο Τοπικό Συμβούλιο, ενώ η κριτική είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται προς όλους με γνώμονα την επισήμανση των αρνητικών και την ενίσχυση των θετικών για την εξυπηρέτηση του καλού του χωριού, μακριά από προσωπικές διαφορές.
R.



Υ.Γ. προς διαχειριστή του blog: επειδή γράφω στο χώρο σχολίων παλαιότερης ανάρτησης άσχετης με το σχόλιο, μπορείς να το ανεβάσεις και ως νέα ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ρ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΈΣ ΟΙ ΑΠΌΨΕΙΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος εχει προσωπικα καλο ειναι να τα λυσει αλλου.Εμεις οι πολλοι ας τους απομωνοσουμε,καλο θα ειναι εστω και ενα λιθαρακι οποιος βαλει να γινει το χωριο μας καλυτερο ειναι θετικο,ας αφησουμε τα εγω. Τα μηνυματα που σενεχιζει να μας δινει η νεολαια μας τα εχουμε παρει χαμπαρι..

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω αλλα πρεπει το τοπικο συμβουλιο να κανει ενημερωσεις να γινει γενικη συνευλευση συντομα για το κληροδοτημα και για τρεχοντα θεματα που αφορουν το χωριο μας μονο ετσι με διαφανεια ενημερωση θα παμε μπροστα!

Δημοσίευση σχολίου